Caz revoltător în Ploiești! Profesoara Colegiului Spiru Haret care a fost înjunghiată în fața cancelariei de un fost elev a fost învinovățită pentru producerea incidentului de către o comisie a școlii! Reamintim că pe data de 29 ianuarie, Mihai Alexandru Nițescu, fost elev al Colegiului, a intrat în școală și a înjunghiat-o cu un cuțit pe profesoara de matematică, în fața cancelariei.

După producerea evenimentului, o comisie formată din trei angajați ai școlii a întocmit un proces verbal de cercetare a incidentului din care reiese că profesoara care a fost înjunghiată este considerată vinovată pentru cele întâmplate, alături de paznicul școlii.

Potrivit procesului verbal, profesoara era de serviciu pe școală în ziua respectivă și nu a respectat Regulamentul de Organizare și Funcționare prin care:

“Profesorul de serviciu asigură desfășurarea procesului de învățământ în bune condiții, îndrumând și controlând activitatea din școală (clădirea școlii, atelierelor, cămin băieți, curtea școlii), având următoarele atribuții: alin. 4 supraveghează intrarea elevilor în școală, împreună cu portarul”.

Cu alte cuvinte, comisia respectivă a apreciat că profesoara este vinovată pentru a fost victima fostului elev pentru că se afla în cancelarie și nu la intrarea în școală.

Mai departe în document, aceeași comisie apreciază că persoanele răspunzătoare de încălcarea reglementărilor legale sunt paznicul școlii, care era de serviciu la acel moment, dar și profesoara de matematică, victima agresiunii.

Vezi mai jos foto-document:

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here