fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Rezultate Sondaj Incomod: voturi pentru primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a realizat un sondaj privind voturile pentru primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova. Timp de o săptămână, cititorii noștri și-au votat favoriții pentru funcțiile de primar al Ploieștiului și președinte al Consiliului Județean Prahova.

În ceea ce privește funcția de primar al Ploieștiului, Simona Dolniceanu, de la România în Acțiune, a obținut cele mai multe voturi, 27%. Pe locul doi s-a clasat independentul Mihai Polițeanu, cu 23% dintre voturi, iar pe al treilea loc s-a situat primarul în funcție, Andrei Volosevici (PSD) cu 22% dintre voturi. Candidatul Alianței Dreapta Unită, Răzvan Enescu, a ieșit pe locul 4, cu 17% dintre voturi, iar pe locul 5 este candidatul PNL, Bogdan Nica, acesta obținând 9% dintre voturi. Cinci dintre candidați nu au obținut nici măcar 1% dintre voturi, fiind vorba despre Alexandru Săraru (AUR) cu 115 voturi, Cristina Toma-Cochinescu (Partidul România Echitate, Comunitate, Onestitate) cu 20 de voturi, Cătălin Beciu (Partidul Național de Centru) cu 19 voturi, Ionuț Mihail Urzeală (Partidul Ecologist Român) cu 17 voturi și Marian Doru (Partidul Patrioților) cu 6 voturi.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, cele mai multe voturi le-a obținut Virgiliu Nanu (PSD), 35%. Este urmat de Mihai Neagu (Mișcarea Noi, Ploieștenii) cu 22% dintre voturi și de Gabriel Mușuroia (România în Acțiune) cu 20% dintre voturi. Pe locul 4 s-a clasat Iulian Dumitrescu (PNL) cu 12% dintre voturi, urmat de George Ionescu (Alianța Dreapta Unită) cu 6%. Doi candidați au obținut un scor de 1%, Adrian Axinia (AUR) și Adrian Petrache (Alianța Național Țărănistă). Gheorghe Năsulea, de la S.O.S. România a avut 7 voturi, adică nu a obținut nici măcar 1% dintre voturi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...