Membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe (zis Ciprian Napi) este principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea (zis Emi Pian). Ciprian Napi, de 26 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Chiar dacă decizia Tribunalului București nu e definitivă, el va fi dus în arest, potrivit G4Media.
Reamintim că  Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani (Ciprian Napi), ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, spun procurorii.

Richard Emanuel Gheorghe a fost şi el rănit în altercaţie, fiind internat pentru câteva zile în spital sub paza poliţiştilor, potrivit G4Media.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here