RISE Project a lansat un cont de Patreon, unde cei interesați le pot susține activitatea. În ultimii opt ani, jurnaliștii RISE Project au documentat și publicat nenumărate anchete de răsunet. Acum au nevoie de 3.000 de susținători pentru a menține un flux constant de materiale și pentru a consolida echipa de teren.
“Căutăm 3 000 de prieteni care să ne susțină pe Patreon, cea mai transparentă platformă de crowdfunding pentru creatorii de conținut.
Lansăm azi contul RISE – https://bit.ly/3nSb4Pf
Vei găsi aici povești din culisele documentărilor noastre, tutoriale cu tehnici de investigație, infografice sau profile de personaje. Plus tot ce te ajută să înțelegi cum lucrăm.
Am început acum opt ani și dezvăluirile noastre au generat, de atunci, efecte în mai multe țări din regiune.
Cu ajutorul tău, putem să trecem la nivelul următor: menținem un flux constant de materiale și consolidăm echipa de teren.
Contribuția ta devine resursă pentru munca a 10 oameni, jurnaliști și editori video, iar recurența ne ajută să facem anchete complexe.
Asociația noastră profesională s-a finanțat până acum din granturi internaționale de presă (80%) și din donațiile cititorilor (20%). Nu vindem publicitate. Nu organizăm evenimente. Nu căutăm sponsori. Nu luăm bani de la stat. Nu reprezentăm afaceri.
Angajamentul nostru conține predicate simple:
► Funcționăm ca un centru de presă și ne ocupăm cu o disciplină esențială a jurnalismului – „Investigația”.
► Relatăm fapte. Urmărim bani sau metode. Documentăm crima organizată, cercurile de putere și administrăm baze de date.
► Coroborăm informații și gestionăm pe teren legături cu surse din diverse medii. Când e necesar, lucrăm incognito. Miza este acuratețea.
► Publicăm articole, filme sau alerte despre partide, clanuri, instituții și corporații. Colaborăm cu jurnaliști de pe toate continentele în proiecte globale.
► Scriem despre toți, deci munca noastră aparține tuturor. Partizanatele sunt interzise în această meserie.
► Te bazezi pe noi fiindcă ai exercițiul informării. Ești persoană echilibrată și păstrezi mereu o rezervă înțeleaptă când distingi faptele de opinii.
Fii tu patreonul nostru!
* Ne mai poți susține pe PayPall și în contul bancar: https://bit.ly/2KwUHco

** Dacă donezi deja recurent pentru RISE, îți mulțumim. Existăm datorită ție și așa este corect.”, a scris RISE Project pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here