ionescu george

ionescu georgeDecizie de ultimă oră la PDL Prahova! Roberta Anastase a predat, temporar, frâiele organizației județene. Funcția acesteia a fost preluată, interimar, de către George Ionescu, care esti și prim-vicepreședinte la nivel național.

“Roberta trece printr-o perioadă fericită a vieții, va avea loc nașterea fiului ei. După câte știu, la începutul lui aprilie va avea loc fericitul eveniment. Discuția dintre mine și Roberta a avut loc de mai bine de o lună de zile, iar acum Roberta a hotărrât că trebuie să aibă grijă de ea mai mult decât până acum”, a explicat George Ionescu decizia.

Deputatul a mai spus că apreciază modul în care Anastase a condus până acum democrat-liberalii prahoveni dar, există loc de mai bine, astfel că va urma o perioadă de reorganizare în cadrul partidului.

“Vom încerca să ne reorganizăm, mai ales acum că, începând de mâine, se va forma noul PNL Prahova și, împreună cu cei de la fostul PNL și cu cei de la PDL, ne vom reorganiza. Cele două partide vor trebui să fuzioneze”, a completat George Ionescu.

Roberta Anastase este președinte ales al PDL Prahova până în 2017. Momentan, aceasta nu a decis pentru cât timp se retrage din viața politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here