Surse din PNL susțin că în cadrul partidului se discută despre excluderea primarului Ploieștiului Andrei Volosevici din rândul liberalilor. Informația a fost publicată astăzi de ziarul Incomod, după ce primarul Volosevici a confirmat că a fost convocat la o ședință a Biroului Politic Județean al PNL pentru a se discuta despre activitatea sa.

Reamintim că Andrei Volosevici, care ne-a pus la dispoziție și mesajul primit de la partid, ne-a declarat că i s-a comunicat că Biroul Politic Local al PNL Ploiești (organizație condusă de senatoarea Roberta Anastase) a formulat un memoriu către conducerea PNL Prahova cu privire la activitatea sa și, prin urmare, a fost chemat la ședință pentru a fi discutate aspectele menționate în document. Citește aici pe larg despre acest subiect!

Surse din partid spun că respectivul memoriu va sta la baza unei decizii de excludere a lui Andrei Volosevici din PNL, lucru care ar fi discutat în prezent între membrii partidului. Un reporter Incomod a încercat să obțină puncte de vedere de la Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, și de la Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești. Niciunul dintre aceștia nu a răspuns la telefon, așa că le-am trimis mesaje în care explicam de ce i-m sunat și solicitam un punct de vedere.

După aproximativ o oră, Roberta Anastase a răspuns pe whatsapp cu mesajul “In PNL nu s-a discutat și nu am cunoștință să se discute despre excluderea dlui Andrei Volosevici”. După alte câteva minute, însă, a șters mesajul, crezând probabil că reporterul Incomod nu a apucat să-l citească. Însă, nu numai că mesajul a fost citit, dar avem și print screen cu mesajul inițial, pe care îl puteți vedea mai jos, alături de un print screen în care se observă că a șters mesajul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here