fbpx
luni, aprilie 22, 2024
spot_img

Român, acuzat de violuri în serie. Femeile sechestrate și sedate primeau apoi o filmare cu violul, editată cu muzică și text

Citește Și

- Reclamă -

Un român de 37 de ani din Spania este acuzat că a violat cinci femei cu un sadism fără limite. Bărbatul, tată a doi copii, riscă 12 ani de închisoare. A fost supra-numit „violatorul în serie din Gipuzkoa“ și trimitea videoclipuri cu abuzurile victimelor sale, majoritatea românce, rude ale colegilor săi de serviciu, relatează site-ul știridiaspora.ro

Procesul judiciar împotriva violatorului în serie din Guipuzcoa a scos la iveală cruzimea pe care individul o folosea cu victimele sale. În cadrul ședinței de marți, care a avut loc la Tribunalul Provincial din Gipuzkoa pentru agresiunea care a avut loc la 1 ianuarie 2015 în orașul Lasarte-Oria, s-a dezvăluit că inculpatul i-a trimis victimei un videoclip editat al violului, cu muzică și text.

- Reclamă -

Ancheta îl leagă de cinci infracțiuni, toate de natură sexuală, comise între 2012 și 2019. El riscă o pedeapsă de 11 ani de închisoare din partea procuraturii, în timp ce acuzarea privată cere 12 ani de închisoare.

Autoritățile i-au confiscat un laptop, precum și mai multe stickuri de memorie, care conțineau documente grafice și audiovizuale ale violurilor. După ce au analizat imaginile, mai mulți agenți au reușit să identifice alte patru femei pe care acesta le-a agresat în mai multe rânduri și care nu figurau în dosarele de anchetă.

De fapt, ei subliniază că unele dintre ele au suferit aceste abuzuri chiar și de 11 ori. În ceea ce privește starea în care se aflau victimele, anchetatorii au precizat că acestea erau „inconștiente, ca și cum ar fi dormit”, în timp ce inculpatul „le-a mișcat și le-a penetrat vaginal și oral”.

- Reclamă -

Victimele erau românce, rude ale colegilor săi de serviciu

În acest sens, unul dintre ofițerii de poliție chemați să depună mărturie a precizat că toate aceste femei au fost agresate împotriva voinței lor, deși nu au depus plângere împotriva violatorului lor. El a mai dezvăluit că victimele au fost familiile colegilor de serviciu ai inculpatului, care ar fi fost, de asemenea, constrânse și deposedate de cheile de la casele lor și apoi agresate.

G.G.C. a fost arestat pentru prima dată la locul său de muncă, la o firmă din Lazkao, în iulie 2019. Cu toate acestea, între 2015 și 2019, nu i s-a adus nicio acuzație. Totuși, agenții au declarat că în căutările lui online au existat câteva căutări despre cum să folosești cloroformul pentru a adormi oamenii.

Miercurea viitoare se va da sentința în acest caz.

- Reclamă -

Citește integral pe site-ul știridiaspora.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PSD Prahova: Iulian Dumitrescu anunță că doreste să candideze din nou pentru aceeaşi funcție despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de...

PSD Prahova a emis un comunicat de presă ca reacție la faptul că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al Consiliului...
Sari la conținut