Imagine de djedj de la Pixabay

Violeta Ana Nica, o româncă de aproximativ 40 de ani care locuia în orașul italian Biella, a fost găsită moartă în portbagajul mașinii sale. Femeia era soția unui cunoscut om de afaceri și comerciant din oraș. Biella este o localitatea în regiunea nordică Piemont din Italia, situată între Torino și Milano. Potrivit presei locale, femeia a fost găsită în portbagajul unui mini-SUV care îi aparținea.

Violeta era dispărută de zece zile, iar familia anunțase acest lucru la Poliție. Ultima dată își vizitase sora în Brescia, transmite g4media.ro.

Mașina în care era trupul femeii era în parcarea unui centru comercial, iar femeia era moartă de câteva zile, poate chiar mai mult de zece, au precizat jurnaliștii italieni care citează surse din cadrul anchetei.

Trecătorii au dat alarma la 112, când mașina a început să emane un miros urât.

Polițiștii au fost anunțați de mirosul puternic care venea de la SUV-ul parcat lângă centrul comercial. În interior nu au descoperit nimic, așa că polițiștii au deschis portbagajul, unde au găsit cadavrul femeii într-o stare avansată de descompunere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here