O dată la două zile are loc o crimă în România, arată statisticile Poliției Române! În 2017, poliția a înregistrat la nivelul țării 234 de omoruri, adică o medie de 19,5 pe lună. Cele mai multe crime au fost comise în luna ianuarie, 28 la număr, iar cele mai puține, câte 16, au fost în lunile martie, mai și iulie. În februarie au fost înregistrate 23 de omoruri, în aprilie 20, în iunie 19, în august 21, în septembrie 19, în octombrie 18, în noiembrie 17, iar în decembrie 21.

În București au fost înregistrate anul trecut 26 de omoruri, iar cele mai multe au fost în luna martie, cinci la număr. În noiembrie nu a fost înregistrată nicio crimă.

Una din cele mai șocante crime din București este cea din luna decembrie, când o femeie a împins o tânără în fața metroului în stația Dristor 1. La scurt timp au ieșit la iveală detalii șocante ale crimei: tânăra a reușit să se ridice, pe șine, dar Marilena Șerban, criminala, ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou.

Citește aici detalii despre această crimă!

În paralel, în Prahova au fost anul trecut patru crime, dintre care una singură în Ploiești.

Citește aici cine sunt cei patru criminali care au îngrozit prahovenii în 2017 și vezi imagini cu aceștia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here