fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Românii pot călători în Turcia doar cu buletinul

Citește Și

- Reclamă -

Cetățenii români pot merge de acum în Turcia doar cu buletinul, după ce președintele turc Recep Tayyip Erdogan a semnat un decret prezidențial în acest sens, iar actul a fost publicat în Monitorul Oficial al Turciei.

„Cetățenii români posesori ai unui document național de identitate beneficiază de scutire de vize pentru călătoriile turistice și tranzitare în Turcia, cu o ședere maximă de 90 de zile în decursul unei perioade de 180 de zile, în conformitate cu articolul 18 din Legea nr. 6458 privind regimul străinilor și protecția internațională”, prevede decretul semnat de președintele turc, potrivit presei din Turcia.

Țara este o destinație turistică aflată în topul celor preferate de români. Măsura va intra în vigoare în jurul datei de 1 iunie, după ce vor fi puse la punct modificările tehnice produse de noua ordonanță, transmite Digi24.

- Reclamă -

Decretul a fost semnat cu ocazia vizitei premierului român Marcel Ciolacu în Turcia. 

Marcel Ciolacu a fost primit, luni, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială la invitaţia preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, însoţit de o delegaţie de miniştri.

Pe Aeroportul Internaţional Esenboga, Marcel Ciolacu a fost primit de ministrul Agriculturii şi Pădurilor, Ibrahim Yumakli, viceguvernatorul Provinciei Ankara, Bekir Yilmaz, şi viceprimarul municipalităţii Ankarei, Faruk Koyluoglu, a transmis, luni seară, Guvernul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...