Campania demarată de Ziarul Incomod are efecte imediate! Ziarul nostru a fost contactat de reprezentanții Rosal București, cu solicitarea de a transmite sesizările făcute de ploieșteni, pentru un timp mai bun de răspuns.

Dezastrul din Ploiești pe care Ziarul Incomod l-a semnalat zilnic, cu sprijinul cititorilor care au trimis fotografii pe pagina de Facebook a site-ului nostru, are, în sfârșit, ecou.

Nemulțumită de felul în care Rosal Ploiești administrează problema gravă a salubrității, conducerea Rosal Grup București a trimis special un supervizor pentru îndreptarea situației.

Campania demarată de Ziarul Incomod, “Hai să scăpăm Ploieștiul de gunoaie”, a intrat, de asemenea, în atenția Rosal București, care ne-a transmis o solicitare de colaborare în acest sens, la puțin timp după publicarea articolului Campanie Ziarul Incomod: HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE!

Bună ziua, vă contactez din partea Rosal Grup Bucuresti. Am văzut ca ați lansat o campanie referitoare la deșeurile din Ploiești. Aș dori să încercați să îl contactați pe domnul Daniel Năstase, reprezentantul Rosal Grup București, care supervizează, începând de săptămâna aceasta, activitatea de salubritate menajeră din Ploiești și jud. Prahova. V-am propune să transmiteți zonele critice pentru actiune mai rapidă și domnului Năstase“, se arată în mesajul transmis de Rosal Grup București.

În consecință, Ziarul Incomod va publica în continuare fotografiile și problemele semnalate de ploieșteni și le va transmite, totodată, și supervizorului de la Rosal, pentru rezolvarea situației.

Așteptăm, în continuare, imagini de la dumneavoastră!

Le publicăm, totodată, pe cele primite tot astăzi, în urmă cu puțin timp:

*Strada Sergent Mateescu, zona Ofelia, Blocul 10, scările C și D: 

*Strada Eremia Grigorescu, colț cu Strada Lacul Bâlea: 

Contactat de Ziarul Incomod, supervizorul delegat de Rosal Grup București a declarat că a fost surprins de situația de la Ploiești.

Vă spun, sincer, că am fost total surprins de ceea ce am constatat pe teren când am venit aici. Vă rog să-mi transmiteți toate sesizările privind zonele critice, iar noi vom transmite, la rândul nostru, dovada că repectivele probleme au fost luate în considerare și au fost și rezolvate. Situația nu poate fi îndreptată dintr-o dată, însă facem pași în acest sens. În ceea privește deșeurile abandonate pe stradă, lucrăm și la acest aspect. În câteva zile, vom avea o situație clară în ceea ce privește persoanele care nu au contracte de salubritate. Atât fizice, cât și agenții economici“, ne-a declarat Daniel Năstase.

Repectiva listă care să cuprindă persoanele care nu au contracte de salubritate a fost solicitată cu mai mult timp în urmă de către Primăria Ploiești. Abia acum, când a fost nevoie de detașarea unui supervizor de la structura centrală a Rosal, lucrurile s-au pus în mișcare.

În general, exact cei care nu au contract de salubritate abandonează gunoiul pe stradă. Odată rezolvată problema contractelor, cu siguranță, cantitatea de deșeuri abandonate va scădea. Implicit și sumele pe care Primăria Ploiești trebuie să le plătească către Rosal pentru acest serviciu.

4 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  in data de 21 iunie s-au ridicat deseurile menajere abandonate din str. Nucetului, deseuri abandonate de peroane fizice si juridice , fara contract de salubritate cu Rosal, domiciate in str. Viisoarei si strazile adiacente.
  CAm asa a ramas in urma. Este normal? Este conform legislatiei si contractului in vigoare? Ne rezervam dreptul a a sesiza Directia Sanitara si alte institutii .
  Cu stima,
  Alina Popa- adm

  https://www.facebook.com/destinasigurari/videos/2794968843878817/?t=11

 2. La blocul 70 pe str. Minerva, care are contract de salubritate, nu s-a ridicat decât o dată gunoiul in ultima luna de zile, iar asta după nenumărate telefoane si rugăminți către Rosal si Adi Deșeuri! Acum 2 zile s-a ridicat doar la blocul 69, adică imediat langa noi, ca “asa a zis șeful “…ce ne mai sfătuiți să facem?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here