O filmare trimisă de un cititor marți, 21 ianuarie, arată cum o mașină Rosal împrăștie material antiderapant în bariera Bucov, deși strada era uscată. Vezi imaginile video aici!

Reporterii ziarului Incomod i-au adus problema în atenție primarului Adrian Dobre, care a explicat că după ce a verificat la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, instituția care monitorizează activitatea Rosal, i s-a transmis că Rosal a intervenit la solicitarea Poliției.

Ziarul Incomod a solicitat o confirmare și din partea reprezentanților Poliției, iar aceștia au declarat că au sunat la RASP pentru a sesiza faptul că pe trei poduri din municipiu este polei și că se recomandă intervenția pe acele tronsoane, mai exact pe podul din Bariera București, pe podul de la Coca-Cola și pe podul suspendat de la Spitalul Județean.

Recomandarea Poliției nu a vizat nicidecum bariera Bucov, cu atât mai mult cu cât filmarea arată mașina pe o stradă, nici măcar pe podul din zonă. Prin urmare, una din explicațiile care rămâne este că RASP a girat intervenția Rosal și pe alte străzi decât unde trebuia, facilitând astfel Rosal să încaseze bani pentru servicii care nu erau necesare.

Primarul Adrian Dobre a asigurat reporterii Incomod că va monitoriza serviciile prestate și a garantat că primăria va plăti doar serviciile realizate în baza comenzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here