fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Rosal își amenajează birouri în incinta stadionului „Ilie Oană” din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Operatorul de salubritate Rosal își va amenaja birouri în incinta stadionului „Ilie Oană” din Ploiești. Societatea a câștigat o licitație organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploiești prin care închiriază două spații din incinta arenei sportive, au confirmat pentru ziarul Incomod surse din CSM.

Unul din spații este de 673,86 metri pătrați și este situat la etajul 1, deasupra fostului pub, în zona Peluzei 1, iar celălalt are 133,20 metri pătrați și este amplasat pe colțul de sud-est al stadionului, la etajul 2. Pentru cele două spații, Rosal va plăti lunar o chirie de puțin peste 10.000 lei, au mai precizat sursele amintite mai sus.

- Reclamă -

Dacă Rosal își mută birourile la stadion, sperăm că în eventualitatea în care angajații societății vor face din nou grevă pentru că nu sunt plătiți și se vor strânge în fața birourilor, acest lucru nu va bloca activitatea stadionului Ilie Oană. Reamintim că de-a lungul timpului frecvent angajații societății au protestat în fața sediului Rosal din cauza faptului că nu încasează salariile la timp. Vezi aici imagini video de la una din greve!

Rosal Prahova este condusă de directorul Cătălin Ioniță. Despre acesta puteți citi mai multe accesând linkurile de mai jos:

Firma directorului Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță, vizată de o anchetă a Poliției Prahova. FOTO-DOCUMENTE

- Reclamă -

Mai mulți angajați Rosal au dat în judecată operatorul pentru că nu și-au încasat salariile

Mărturii incredibile: cum se fabrică dosare și denunțuri mincinoase de către membrii unui grup infracțional din Prahova

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut