După luni de zile în care au așteptat să circule cu tramvaiul 102, ploieștenii au parte de două vești. Evident că una rea și una bună. Cea rea este că liniile se vor desființa, dar vestea bună este că în locul liniei se va face un canal navigabil pe care va circula gondola 102.

Acestea vor fi importate din Italia și vor circula câte o gondola la cinci minute pe traseu. Capacitatea unei gondole este de cinci persoane, iar biletul de călătorie va fi cinci lei. Deocamdată se face lista cu vatmanii care vor pleca la Veneția pentru a învăța cum se conduce o gondolă.

4 COMENTARII

  1. Este imposibil asa ceva …. era greu sa circuli cu tramvaiul , dar cu gondola :)) trebuia sa puna godole in locul traseului 30 :))) ca din nord si pana in bariera Bucuresti se strangeau minim 200 de calatori si le trebuiau de 10 mai multe gondole :)) ideea este ca romanii au imaginatie , dar nu si cap sa isi realizeze visurile 😀 sunt plecat in afara Romaniei de 4 ani , deci daca vin in tara mea pot considera asta o excursie mai ieftina de cat in Italia ? :))) ce rusine am ajuns , in fine , suntem romani si cu bune si cu rele 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here