fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

S-a rupt lanțul de iubire? Consilierii ALDE s-au prezentat la ședința de consiliu alături de cei ai PNL. Social democrații au absentat-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Demisiile din PSD Ploiești și plecarea membrilor la PNL par a fi șubrezit alianța între PSD și ALDE la Ploiești. După ce vineri, 11 octombrie, la ședința de Consiliu Local PD și ALDE au absentat, sâmbătă cu 15 minute întârziere, consilierii locali ALDE s-au prezentat la ședință. Împreună cu cei de la PNL au format cvorumul necesar pentru ca proiectele de pe ordinea de zi să treacă.

Surprinzător, dar cele două grupuri de consilieri chiar au colaborat reușind să corecteze erorile din proiectele de hotărâri. La finalul ședinței (vezi video) cei de la PNL împreună cu primarul Dobre le-au mulțumit celor de la ALDE.

- Reclamă -

Să fie acest lucru un semn că alianța PSD+ALDE scârțâie la Ploiești? Poate că începutul de campanie electorală ne va pregăti niște surprize în ceea ce privesc alianțele dintre partide. Asta ținând cont de faptul că de când Adrian Dobre a câștigat Primăria Ploiești, ALDE și cu PSD au format o alianță puternică împotriva consilierilor PNL care, chiar dacă au primar din propriul partid, sunt minoritari în Consiliul Local.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...