Deputatul Grațiela Gavrilescu a depus joi, la Tribunalul București, acțiune în anulare a hotărârilor Delegației Permanente ALDE, din 26 august, și Biroului Politic Central, din 3 septembrie, care au stat la baza radierii ei din calitatea de membru ALDE.

”Astăzi, am depus, la Tribunalul București, acțiunea în anulare a actelor pe care le contestăm.
Cerem instanței, în principal, constatarea lipsei de legalitate a radierii noastre din evidențele ALDE și a nulității absolute a hotărârilor Delegației Permanente ALDE, din 26 august, și Biroului Politic Central, din 3 septembrie a.c..
Sper ca demersul nostru să fie un semnal suficient de puternic pentru a se înțelege că respectarea democrației interne de partid nu este opțională, ci un principiu de la care nu trebuie să abdice niciun partid modern, european!”, a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

Vă reamintim faptul că graţiela Gavrilescu a fost exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea premierului Viorica Dăncilă de a face din nou parte din Guvern şi a fost, astfel, îndepărtată atât de la conducerea organizaţiei de femei a partidului, cât și de la șefia filialei prahovene. Totodată, alături de ea au fost excluși Teodor Meleșcanu, Ion Cupă și Alexandru Ștefan Băișanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here