fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

S-a găsit soluția pentru dezastrul SGU. Vedeți că se poate?-PAMFLET

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După discuții interminabile care s-au prelungit până târziu în noapte, reprezentanții administrației locale au ajuns la o soluție pentru situația dezastruoasă de la Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești. Acolo unde salariații nu și-au primit salariile din luna august.

Astfel se pare că primarul, viceprimarii și directorii din SGU vor face câte un credit personal în lei ca apoi să le dea oamenilor banii. Se ia în calcul și amanetarea a diferitelor bunuri personale în caz că banii din credit nu ajung.

- Reclamă -

”N-au mai avut ce să facă. S-a ajuns la soluția venitului cu bani de acasă. Este vorba de o criză care trebuie rezolvată. Deja se pare că domnul Dobre și-a amanetat ceasul, iar domnul Ganea pendula. Cinste lor.”, a declarat un angajat al Primăriei Ploiești.

(Din păcate pentru angajații SGU încă nu s-a găsit soluția. Există promisiuni că vineri se va rezolva parțial. Să vedem.)

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img