Ați văzut cu toții filmulețele cu blocurile ridicate de chinezi în trei sau patru zile de la fundație până la clădirea completă. Da, știu că ei sunt mulți de tot, probabil cu două comune chineze se face un orășel mai mic, dar cum naiba de în 4 zile ăia ridică un hotel de câteva etaje, iar noi ne chinuim cu Pasajul de la Vest de zici că cel puțin copia Casei Poporului.

Stați liniștiți, nu se termină nici anul ăsta, deci tot pe ruta ocolitoare o să mergeți. Mă mir dacă s-ar termina și la anul, nu știu de ce, dar mă îndoiesc.

Singura soluție e să vină chinezii. În câteva zile o să avem și pasaj și tăieri de panglică, pocnete de dopuri de șampanie, fanfară, fotografii. Ar fi o soluție bună, tot e Ploieștiul înfrățit cu Harbinul. Și apoi, ca să facem o aroganță, construim și un Mare Zid Chinezesc. Așa cam la jumate ca să avem și noi un obiectiv turistic în Ploiești.

Haideți, puneți mâna pe telefon și sunați în China. Să vină chinezii!

1 COMENTARIU

  1. […] Ați văzut cu toții filmulețele cu blocurile ridicate de chinezi în trei sau patru zile de la fundație până la clădirea completă. Da, știu că ei sunt mulți de tot, probabil cu două comune chineze se face un orășel mai mic, dar cum naiba de în 4 zile ăia ridică citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here