saghel dna 17sept 1

Ziarul Incomod a publicat în exclusivitate informația conform căreia Emanuel Saghel ar fi încercat să ia legătura cu un magistrat de la Curtea de Apel Ploiești pentru a-l ajuta în dosar.

Citește mai mult: SURSE: Emanuel Saghel a încercat să ia legătura cu un magistrat pentru a-l ajuta să scape de arest

Conform datelor din dosarul penal, Emanuel Saghel, în timp ce se afla în arest la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, prin intermediul unor însemnări efectuate pe textele unor cărți, a încercat să ia legătura președintele Curții de Apel Ploiești pentru a-i cere ajutorul. Concret, fostul ofițer a vrut să obțină prin intermediul unor magistrați cu funcții înalte, desemnarea de către șeful Curții de Apel Ploiești a unor complete de judecată care ar fi putut pronunța soluții favorabile referitor la starea sa de arest preventiv.

mesaj pres curte de apel

Vă reamintim că astăzi Curtea de Apel Ploiești a judecat astăzi contestația depusă de polițist la decizia Tribunalului Prahova care a admis vineri solicitarea DNA de schimbare a măsurii arestului la domiciliu în arest preventiv în cazul lui Emanuel Saghel. Soluția dată astăzi de judecătorii de la Curte este definitivă.

Citește și E definitiv. Emanuel Saghel se întoarce în arest

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here