saghel dna 17sept 3

Emanuel Saghel, ofițerul BCCO, anchetat de procurorii DNA pentru fapte de corupție, va fi supus testării cu aparatul de detecţie a comportamentului simulat, se arată în încheierea de ședință emisă de judecătorul de drepturi și libertăți, care a decis rearestarea polițistului.

În plus, în același document este precizat faptul că nu toate mesajele trimise de Saghel din Centrul de Detenție către superiorii săi prin care le cerea ajutorul să scape de probleme, au fost decriptate de specialiști. Așadar, ne putem aștepta la surprize mult mai mari decât cele deja apărute în spațiul public.

Ziarul Incomod a publicat în exclusivitate mesajele în care Saghel dădea asigurări destinatarilor că nu a spus nimic despre nimeni, prin urmare nu putem deduce decât faptul că ofițerul BCCO ascunde informații importante pentru ancheta aflată acum în plină desfășurare. Conform referatului de arestare, în acest dosar au dat declarații nu mai puțin de zece martori/denunțători, în mare parte cu identitate protejată.

Reamintim că în mesajele sale care au fost transmise prin intermediul unor cărți primite în arest de la rudele sale, Saghel cerea ajutorul Finului, Șefului și Unchiului.

Citește și Exclusiv. Ce mesaje trimitea din arest Emanuel Saghel pentru a scăpa de acuzațiile DNA

Citește și Saghel încerca să ia legătura cu șeful Curții de Apel Ploiești pentru a scăpa de arest – Exclusiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here