fbpx
luni, mai 29, 2023

Salariații RASP nu încetează greva până nu demisionează Radu Brânzei: “A avut un comportament execrabil. Nu îl mai vrem ” – FOTO+VIDEO

Citește Și

- Advertisement -

rasp0Salariații Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești au declanșat astăzi un protest spontan! Angajații protestează împotriva directorului Radu Brânzei și spun că nu se reîntorc la posturi până când acesta nu va demisiona. Oamenii s-au săturat de tratamentul la care sunt supuși zi de zi de către șeful instituției și spun că nu mai pot lucra în condiții de teroare. Nu mai suportă umilințele la care sunt supuși și injuriile care le sunt aduse la locul de muncă de către directorul RASP și spun că vor protesta până când Radu Brânzei va fi demis din funcție.

“Domnul director de când a venit în această instituție, fie ca director tehnic, fie director general, a lăsat de dorit. În cazul meu și al colegilor mei de pe stația de epurare, eu fiind pe serviciu apă-canal, a fost ceva de neînțeles. Noi, totuși, am încercat să-i dăm atuuri, că într-adevăr este la începutul administrației pentru dumnealui și înțelege ce este o administrație publică locală, atât în coordonarea activității dumnealui cu subordonații, cât și cu cetățeanul. De fapt, cetățeanul este cel pe care noi îl slujim la momentul acesta. Regia de Servicii Publice este la momentul acesta o instituție publică care vine în sprijinul cetățeanului, pe probleme de apă, canal, salubritate și altele. Dânsul, îmi pare rău s-o spun, a avut un comportament execrabil legat chiar și de cetățeni. Știe domnul director despre demnitatea omului la locul de muncă? Atât vrem să-l întrebăm. Pentru a coordona această instituție trebuie tu să le arăți celorlalți că ai un comportament decent, o conduită, asta primează. Am pus suflet în această instuție și acum suntem bătaie de joc. Mai mult decât atât, ne-a făcut incapabili pe postul TV, fără nicio reținere. Asta este părerea lui. Dânsul a confundat această instuție publică cu o proprietate personală. Aș vrea să-l trezim un pic. Aceasta este o instituție publică, nu este firma lui.”

- Advertisement -

Angajat RASP: Comportamentul lui chiar lasă de dorit. Noi nu îl mai vrem”

Mai mult decât atât, spun angajații, de la începutul mandatului său, Radu Brânzei a tăiat 40% din buget. Salariații RASP sunt nemulțumiți că le-au fost tăiate primele și sporurile, în timp ce salariile altora au fost mărite. Asta în condițiile în care, chiar astăzi, Brânzei se lăuda în fața reporterilor ziarului Incomod că el a majorat salariile. Detalii AICI! Iată că oamenii pe care îi conduce îl contrazic, încă o dată și spun că de majorări au avut parte doar câțiva, aleși după criteria doar de Brânzei știute.

„În primăvară s-a negociat contractul colectiv de muncă, am dus o luptă și s-a decis într-un final să se mărească niște salarii, la cei cu salarii mici, și cu stupoare am aflat că a mărit doar la oamenii lui, cum a vrut dânsul, și nu cu un milion, ci chiar și cu cinci. Comportamentul dânsului chiar lasă de dorit și eu am fost jignit de când a venit dânsul aici. Noi aveam niște prime, niște drepturi, ni le-a tăiat. L-am dat în judecată, am câștigat în instanță și de atunci, eu fiind lider de sindicat, el mă consideră vinovatul principal. Noi nu îl mai vrem.”

- Advertisement -

Salariată RASP , despre Radu Brânzei: Mi-a luat dreptul la muncă

Ziarul Incomod a publicat în exclusivitate informațiile potrivit cărora Radu Brânzei își jigneste angajații. (DETALII AICI și AICI ) Imediat după apariția articolelor și a reclamațiilor scrise a salariaților RASP în presă, directorul RASP a intrat în concediu medical, dar nu înainte, spun angajații, de a-i amenința că face parte din Serviciile Secrete, că le ascultă telefoanele și că îi va da afară.

„Toți au fost amenințați de dânsul că îi va da afară. Mie nu mi s-a permis să ies din instiuție după apariția articolelor din presă. Fiind șef de serviciu, mi-a interzis să plec pe teren. Nu m-a lăsat să-mi desfășor activitatea, mi-a luat dreptul la muncă. Ulterior, a intrat în concediu medical. Și îmi pare rău că s-a întors.”

rasp1

- Advertisement -

rasp2

rasp3

rasp4

rasp5

rasp6

 

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta