În cadrul unui ceremonial organizat miercuri la sediul Ministerului Afacerilor Interne, salvatorul prahovean, Crîșmaru Daniel a fost decorat cu cele mai importante distincții ale ministerului, respectiv placheta și emblema de onoare.

Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat, pentru curajul și spiritul civic de necontestat, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul afacerilor interne, interimar, Mihai Viorel Fifor i-a înmânat placheta de onoarea a Ministerului Afacerilor Interne și i-a pus pe umeri noile grade de plutonier adjutant.

În prezența secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și a inspectorului general al IGSU, general de brigadă Dan Paul Iamandi s-a dat citire ordinului de înaintare în grad în mod excepțional.

Salvatorul prahovean a fost felicitat și de către comanda inspectoratului, care a transmis cat mai multe misiuni încheiate cu succes in cariera pe care a ales-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here