Un bărbat din Bănești nu mai are voie să conducă șase luni, după ce polițiștii l-au prins că lua pasageri “la ocazie”, contra-cost. Se pare că bărbatul făcea asta în mod constant, dar oamenii legii l-au prins și l-au sancționat.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

În ziua de 17.02.2016, în intervalul 18:00-21:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Telega au acționat în vederea identificării conducătorilor autoturismelor care efectuează transport public ilegal de persoane pe ruta Câmpina-Telega. Astfel, au identificat un autoturism condus de un bărbat  domiciliat în comuna Bănești, care ar fi efectuat transport rutier de persoane, contra cost, în mod repetat.
În autovehicul au fost identificaţi trei pasageri care au menţionat că vor achita la destinaţie o sumă de bani pentru transportul efectuat.
În cauză a fost întocmit proces-verbal de depistare.
De asemenea, având în vedere faptul că bărbatul a mai fost depistat transportând ilegal persoane s-a aplicat măsura sancționării contravenționale, totodată aplicandu-se sancțiunea suspendării dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here