fbpx
joi, iunie 1, 2023

Șapte luptători ai clubului Clubul Sportiv Ambiția Mădălin au urcat pe podium în cadru competiției Judgement Day România

Citește Și

- Advertisement -
Judgement Day România a reunit, în zilele de sâmbăta și duminică 12-13 noiembrie, la București, 800 de sportivi practicanți de arte martiale mixte, reprezentând 60 de cluburi din opt tari: Anglia, Azerbaijan, Italia, Iran, Olanda, Republica Moldova și România. Performantele sportivilor au fost evaluate de 42 de arbitri internaționali.
Organizata de Federația Romană de Freestyle Kickboxing împreună cu Fundația pentru Tineret a Municipiului București și Clubul Sportiv Jissen Do, Cupa Mondială Judgement Day România, ajunsă la cea de-a 12-a ediție, a fost găzduită de Sala Sporturilor Concordia Chiajna.
Șapte sportivi reprezentând Clubul Sportiv Ambiția Mădălin au urcat pe podium.
Kick light:
Emil Manolache- locul 1
Elena Panait- locul 2
Codrin Preda- locul 3
K1:
Emil Negoi -locul 2
Light contact:
Matei Leoveanu – locul 1
George Dumitru- locul 2
Vlad Albert- locul 3.
Competiția s-a desfășurat pe 6 suprafețe de luptă și un ring, la următoarele discipline: freestyle kickboxing, karate tradițional, karate full contact, kobudo, nunchaku fight, total kombat și muay thai, sportivii concurând sub semnul fair-play-ului de-a lungul celor 2 zile de concurs, încântând publicul cu un adevărat spectacol al artelor marțiale și al sporturilor de contact.
- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta