Imaginile cu turiştii care au încins o sârbă în Eforie Nord au ajuns şi la Poliţie. Deşi dansul a avut loc pe stradă, muzica afost pusă la o terasă din apropiere.

Imaginile cu turiştii care dansează fără a respecta regulile de distanţare au fost surprinse în seara zilei de vineri, 24 iulie, în staţiunea Eforie Nord.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa anunţă că poliţiştii au identificat terasa în cauză şi au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică.

Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, mai spun poliţiştii.

Sursa foto: Digi 24 / Sursa info: Adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here