Gheorghe Sârbu, liderul grupului PNL din Consiliul Local Ploiești, s-a transformat într-un veritabil om de PR (Relații Publice) pentru Rosal Ploiești.

În ședința de joi a Consiliului Local, Sârbu a comentat laudativ pe tema colectării selective efectuate de operatorul de salubritate.

 

Ce știe foarte bine consilierul local Gheorghe Sârbu este că Ploieștiul stă pur și simplu îngropat în gunoaie! Iar laudele aduse celor de la Rosal Ploiești, chiar și pe partea de colectare selectivă (care oricum este o obligație a operatorului), nu pică prea bine.

Dacă a uitat pe moment în ce stare e Ploieștiul de foarte multă vreme, îi aducem noi aminte: 

2 COMENTARII

  1. Și Vălenii de munte e la fel .. tarifele au crescut..înainte la ora 7 dim.se ridica gunoiu și trecea și măturătorii imediat …acum de la ora 11 se ia de treabă vreo 2 ore ..

  2. Este o mare minciuna, personal am trimis o adresa catre ROSAL, ca dorim ( firma noastra ) sa depozitam selectiv hartia si plasticele , in containere adecvate.
    Nu am primit raspuns official, doar verbal = nu avem, dar daca doriti sa cumparati ( 100 lei / buc ) deveniti proprietari.
    Bun , cumparam, dar ce garantie avem ca se vor ridica ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here