fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Șase case din Ariceștii Rahtivani, „sparte” într-o singură noapte! Hoții au intrat și peste fiul primarului din comună

Citește Și

- Reclamă -
O serie de spargeri a avut loc în comuna Ariceștii Rahtivani din județul Prahova.

În noaptea de 8 spre 9 mai 2018, șase case au fost prădate de hoți. Printre victime se numără și fiul primarului comunei Ariceștii Rahtivani.

Deși hoții au sustras mai multe obiecte din casele și curțile a șase familii, la poliție au fost reclamate numai două cazuri.

- Reclamă -

„Au fost furturi din locuințe, șase locuințe. Bănuiesc că e ceva organizat. Fiului meu i-au furat șase lei și două genți goale, șase lei îi avea lăsați pe bar. Altuia i-au distrus o motocoasă și a luat motorul din ea, unuia i-au furat bicicleta și un redresor de încărcat bateria, iar de la restul nu au avut ce să ia. În locuințe s-a intrat prin efracție. Băiatul meu dormea în camera alăturată, toți oamenii erau în case, bine că nu s-au trezit că ăștia erau în stare să… să… A venit poliția, a făcut cercetare la fața locului prin Serviciul Criminalistic, au fost prelevate urme, au fost demarate toate procedurile polițienești. S-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 mai, în jurul orei 02.00, toate în aceeași noapte, casele fiind relativ în aceeași zonă.

Nu mă îndoiesc de competența Poliției Române, de profesionalism, îi va găsi”, a declarat pentru ziarul Incomod Alexandru Cristea, primarul comunei Ariceștii Rahtivani.

Potrivit IJP Prahova, s-au depus două plângeri. Este vorba despre o casă aflată în lucru, din care au fost sustrase mai multe scule, și o casă care nu a avut ușa încuiată, din care au fost sustrase două genți cu acte, care ulterior au fost abandonate și găsite de polițiști. Poliția efectuează cercetări pentru depistarea autorilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...