Foto: Ilustrativ

Șase persoane din grupul de cămătari aduși miercuri dimineață la audieri vor fi reținute pentru 24 de ore, potrivit unor surse judiciare. Conform surselor din rândul anchetei, la percheziții au fost găsite importante sume de bani, peste 80 mii lei. Totodată, oamenii legii  au confiscat și mai multe componente IT.

Vă reamintim faptul că în această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat 12  percheziţii pe raza județului Prahova, la locuințele și sediile sociale ale unor societăți folosite de  persoane bănuite de cămătărie și șantaj.

Descinderile au avut loc pe raza municipiului Ploiești și orașului Vălenii de Munte. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2014-prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de șantaj.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here