Ploieștenii care locuiesc pe Strada Viilor, din cartierul Mitică Apostol, și-au pietruit singuri drumul. 

Străzile secundare din cartierul Mitică Apostol nu au fost niciodate asfaltate. După ani și ani petrecuți printre noroaie, cei care locuiesc pe Strada Viilor au pus mână de la mână și au adus o mașină cu balast, pe care l-au împrăștiat pe drum.

Stați liniștiți, nu a fost din partea Primăriei, ci din partea noastră. Am pus mână de la mână să nu mai stăm în noroaie“, au anunțat oamenii.

Potrivit legii, dacă vor fi identificați, aceștia sunt pasibili de amentă, iar astfel de cazuri au fost destule în România.

Abia acum, în 2019, în cartierul Mitică Apostol au fost începute lucrările pentru canalizare. După terminarea acestora, străzile vor fi asfaltate, investițiile fiind prinse în buget.

3 COMENTARII

  1. Administratia publica locala a stiut sa isi asigure salarii imense la maximul care permite legea . Pentru drumuri nu au mai ramas bani . Poate doar pentru varuit copaci….

    Cine vrea sa nu mai traiasca precum in Evul Mediu sa nu mai voteze imbecili si tilhari .

  2. Pe munca voastra voi traiti in Evul Mediu iar cei din administratiile publice ( primarii , prefecturi , consilii judetene , guvern , parlament , …..) traiesc regeste .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here