Foto cu caracter ilustrativ

Căutările în cazul celor două persoane dispărute luni în apele brațului Borcea vor fi reluate astăzi, la prima oră. Autoritățile au solicitat și sprijinul unei echipe de scafandri din București.

Ieri, o barcă cu patru bărbați s-a răturnat pe brațul Borcea din localitatea Vlădeni (Ialomița), doi dintre aceștia fiind dați dispăruți. Ceilalți doi bărbați au reușit să iasă la mal, în viață.

În jurul orei 13, ieri, a fost dată alarma, printr-un apel 112:

„La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi Staţiei de Pompieri Feteşti, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa. S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani şi respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată şi transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Feteşti, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital”, a precizat reprezentantul ISU Ialomiţa, citat de Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here