Scandal amoros la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Mizil. O femeie, de profesie psiholog, s-a ales cu dosar penal pentru hărțuire, după ce soția preotului paroh i-a făcut o plângere la Poliție. Deranjată de zecile de sms-uri pe care soțul său, preotul Gheorghe Croitoru, le primește zilnic de mai bine de cinci ani de la enoriașă, preoteasa a decis că a venit momentul să ceară ajutorul autorităților.

În apărarea ei, Ramona Puiu (foto) susține că între ea și preot nu există o relație nepotrivită, așa cum se vorbește în comunitate, dar recunoaște că are o slăbiciune pentru părintele Croitoru, pentru că este duhovnicul la care se spovedește de ani de zile.

“Vorbind mai des decât mă spovedeam și mă împărtășeam, ne-am apropiat…duhovnicește, dar eu nu l-am văzut ca pe un bărbat, ci ca pe un preot. Soția lui a avut suspiciuni, nu am fost eu singura femeie pe care a gelozit-o…Așa că am fost nevoită să trimit niște sms-uri de apărare…., ” susține Ramona Puiu.

Femeia spune că toate aceste mesaje au fost trimise pe numărul de telefon al preotului Croitoru, dar destinatarul real era de fapt preoteasa, căreia încerca să-i explice în acest fel că nu are nicio relație amoroasă că părintele.

“I-am explicat preotesei că între mine și preot nu există nicio problemă, pentru că vorbim mai des au existat suspiciuni că eu cu preotul merg la hoteluri, că trăiesc cu el, așa că am încercat să-i explic ei, ca să nu-i stric familia, pentru ca părintele să nu-și piardă parohia. De cinci ani de zile tot trimit sms-uri, am trimis și câte 30 pe zi, foarte multe, pentru că nu mai suportam situația,” a mai spus femeia.

Doar că dârjenia cu care enoriașa a încercat să “explice” relația strict duhovnicească dintre ea și preot au adus-o pe culmile disperării pe preoteasă, care a depus o plângere la Poliție în speranța că Ramona Puiu va fi oprită pe cale legală. Din păcate toată acestă poveste a ajuns și la urechile localnicilor din Mizil care știu de-a fir a păr toate detaliile scandalului și o arată cu degetul pe Ramona, femeia despre care mulți susțin că nu are un comportament civilizat nici măcar în timpul slujbelor, iar preotul n-ar fi singura sa victimă.

Cum era de așteptat, și soțul femeii, care în cea mai mare parte a timpului este plecat din țară, a aflat de toată această poveste, iar acum, orbit de gelozie, și-a alungat nevasta din casă după ce a amenințat-o cu cuțitul. În cauză, Politia a deschis un dosar penal pentru hărțuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here