Poliția a intervenit miercuri, în jurul orei 12.30, în centrul Ploieștiului, după ce a fost sesizată că patru tineri au pornit un scandal în zona Palatului Culturii.

“În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, aplanând conflictul, stabilindu-se faptul că între cei patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani a izbucnit un conflict spontan, în urma acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani fiind lovit cu pumnul de un alt tânăr în vârstă de 17 ani.”.

Asupra a doi dintre băieți polițiștii au găsit și arme albe: unul avea la el un cuțit, iar celălalt un baston telescopic.

“Față de cei patru tineri a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 R, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul fără drept de obiecte periculoase.”, a transmis Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here