fbpx
joi, octombrie 5, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

Scandal în Consiliul Local! Fernando Scoruș a izbucnit în ședința de azi – VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Scandal în Consiliul Local Ploiești! Fernando Scoruș a izbucnit în ședința de Consiliu Local și a făcut scandal, după ce membrii prezenți nu au acceptat ca acesta să ia cuvântul timp de 10 minute fără votul forului legislativ ploieștean (video jos).

Fernando Scoruș spune că își caută dreptatea de peste 20 de ani și a venit azi să le reproșeze consilierilor locali încă o dată acest lucru, amenințându-i de data aceasta cu plângeri penale.

- Reclamă -

Bărbatul spune că în urmă cu 23 de ani a cumpărat un teren în municipiu, pe care voia să își construiască o casă, dar Primăria nu i-a dat voie să facă acest lucru, întrucât respectivul teren figurează ca zonă verde în baza unui ordin de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Bărbatul spune ca Primăria a tergiversat ani la rând exproprierea, timp în care ploieşteanul a plătit impozite, deşi nu a putut folosi terenul. În 2015, Fernando Scoruş a anunţat declanşarea unei grevei fiscale. Paradoxal, pentru că nu şi-a impozitele locale, ploieşteanul a fost notificat că i s-a pus sechestru pe respectivul teren, chiar dacă acesta deţine şi alte imobile.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...