fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img

UPDATE-Scandal în Consiliul Local pe marginea bugetului CSM. Ședința a fost suspendată-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE 3: Consilierii încearcă să găsească soluții pentru a putea da bani CSM pentru competițiile  la care trebuie să participe sportivii. Președintele de ședință a anunțat că secretarul Primăriei Ploiești a dat viză de nelegalitate proiectului.

UPDATE 2: Titi Tudor a luat cuvântul în fața Consiliului Local pentru a le cere consilierilor să rezolve problema CSM. ACesta a spus că este în stare să facă și greva foamei dacă nu se va rezolva situația.

- Reclamă -

UPDATE: După aproximativ o oră de la la suspendarea ședinței, juridicul și economicul Primăriei Ploiești au venit cu două rapoarte de specialitate prin care cele două direcții nu se pronunță în ceea ce privește legalitatea proiectului privind bugetul CSM.

Știrea inițială:

Luni, în ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești, aleșii s-au lovit de proiectul privind bugetul CSM. Proiectul a venit pe ultima sută de metri, și nu avea avizul scris celor de la Juridic și de la Economic. Directorul Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu a declarat înainte de pauza de consultări că este de acord cu forma proiectului.

- Reclamă -

Președintele de ședință George Botez a întrebat-o pe Crăciunoiu dacă este de acord ca în pauză cele două direcții să formuleze un aviz favorabil în scris. Moment în care cei prezenți au avut o surpriză de proporții. Nicoleta Crăciunoiu a declarat că după părerea ei proiectul nu este legal, dar este totuși  soluție de compromis. Enervat de acest răspuns, primarul Adrian Dobre a părăsit ședința.

Discuțiile în contradictoriu au continuat între Nicoleta Crăciunoiu și George Botez, pentru moment acesta din urmă suspendând 30 de minute ședința până la lămurirea situației.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. In tarile din vestul UE, sportul de performanta nu este sponzorizat de primarii. Acolo sponsorii privati sint cei cu banii, iar la noi se asteapta pomana statului. Parca am vazut pe masa consilierilor un DNA mai mic dansind „la cucaracha” ! Sau e iluzie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut