fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Scandal în Consiliul Local Ploiești! Consilierul Eugen Prună decide ce proiecte intră pe ordinea de zi?! VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Scandal monstru în Consiliul Local Ploiești, din cauza unui proiect introdus suplimentar pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi! Este vorba de un proiect care vizează lucrări de reparații în școli, dar când s-a dorit introducerea acestuia consilierul local Marilena Stanciu a atras atenția că de pe lista de unități de învățământ care au nevoie de reparații lipsesc anumite grădinițe. Mai mulți consilieri locali, inclusiv primarul Adrian Dobre, i-au cerut explicații Mădălinei Crăciun de la Direcția Tehnic Investiții referitoare la acest aspect, iar aceasta a spus că a întocmit proiectul la cererea consilierului personal al primarului Eugen Prună. Mădălina Crăciun a spus că Prună i-a cerut ieri să facă proiectul pentru ședința de astăzi și că de aceea a fost adus în consiliu. Rămâne totuși întrebarea de ce decide consilierul primarului ce proiecte sunt introduse pe ordinea de zi, cu atât mai mult cu cât mai multe persoane din primărie susțin că aceasta este o practică obișnuită a consilierului Prună și că deși direcțiile din primărie sunt în subordinea viceprimarilor, directorii acestora se consultă cu Prună, nicidecum cu cei doi viceprimari.

Întrebat despre acest incident, viceprimarul George Pană, care are în subordine DTI, a declarat că reprezentanții Direcției i-au transmis dimineață că primarul Adrian Dobre a insistat ca proiectul să intre astăzi pe ordinea de zi. În aceste condiții, se poate trage concluzia că Eugen Prună vorbește în numele primarului și ia astfel de decizii în locul edilului-șef? Primarul Adrian Dobre a refuzat să comenteze acest subiect, deși a fost întrebat de reporteri atât în timpul ședinței, cât și apelat pentru un punct de vedere.

- Reclamă -

Vezi mai jos imagini video din timpul ședinței:

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut