fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

Scandal în Consiliul Local Ploiești. Război între Nicoleta Crăciunoiu și consilierii locali-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Ședința extraordinară de Consiliu Local  a început sub auspicii nefaste după ce patru din cele cinci proiecte nu aveau aviz favorabil. Practic, consilierii au votat doar un punct de pe ordinea de zi. Când s-a ajuns la celelate unde era vorba de de rectificarea de buget a societății de transport în comun și de majorarea tarifului la abonament a început scandalul. Primarul Adrian Dobre a cerut secretariatului Primăriei Ploiești și Direcției Economice să explice de ce s-au dat avize negative pentru acele proiecte, spunând că acest refuz duce autorităţile locale în situaţia de a pune lacătul la TCE.

Angajații TCE prezenți la ședință au vociferat, iar momentul culminant a fost atunci când Nicoleta Crăciunoiu a declarat că și celelatee majorări s-au făcut fără vize din partea sa. Moment de stupoare din partea consilierilor locali prezenți. A urmat un schimb dur de replici între Adrian Dobre și Nicoleta Crăciunoiu la care a participat și consilierul George Botez.

- Reclamă -

Sindicalişti din cadrul TCE, prezenți la ședință le-au împărţit aleşilor locali un memorandum în care explică situaţia pe care o traversează societatea şi solicită acordarea unei sume de 6,6 milioane de lei de la buget peste 50% fiind datoria către SPFL. Angajații TCE susțin că fără aceste majorări societatea riscă să intre în insolvență.

La sfârșitul acestei săptămâni, consilierii se vor întâlni din nou în sedinţă când se speră că se va rezolva problema TCE.

Iată mai jos scandalul din Consiliul Local:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...