Un nou scandal a izbucnit în Partidul Social Democrat Ploiești, avându-l protagonist, cum ne-am obișnuit în ultima vreme, pe senatorul Daniel Savu! De data aceasta, Savu a depus plângere penală pentru anumite informații apărute în spațiul public, pe care acesta le consideră calomnioase și injurioase. Sursele noastre ne-au spus că este vorba de fotografia-pamflet apărută pe contul de Facebook al unei organizații din cadrul PSD în care Savu era ironizat că “este mafiot” pentru că se încăpățânează să fie candidatul partidului pentru alegerile locale, deși colegii nu sunt de acord cu această variantă. Fotografia și detalii despre acest lucru puteți vedea aici!

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Daniel Savu a discutat despre plângerile penale pe care le-a formulat către organele de anchetă.

“Am făcut plângeri penale în legătură cu niște calomnii și injurii care mi-au fost adresate în spațiul public, pe internet. Am făcut plângere penală, aceasta își va urma cursul, pentru injuriile care mi-au fost aduse de persoane neidentificate. Nu am de unde să știu cine e de vină, pot fi oameni din PSD, din PNL sau din altă parte. Fiecare trebuie să răspundă dacă face fapte ilegale. Nu am avut probleme niciodată în spațiul public și nu pot să fiu făcut în toate felurile, fără să mă apăr. Nu vreau să vorbesc mai mult despre aceste plângeri, am anunțat la partid că m-am adresat organelor legii, pentru a se ști că am făcut acest demers. Nu vreau să fac din acest lucru un capăt de țară, este o problemă personală”, a declarat Daniel Savu pentru ziarul Incomod.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here