Foto cu caracter ilustrativ

Scandal într-o stație din Ploiești! Un bărbat a spart geamul unui autobuz cu pumnul, nervos că nu avea loc să urce în mijlocul public de transport!

Incidentul ne-a fost povestit chiar de către șoferul autobuzului, în ziua incidentului, luni, 17 iunie:

“Sunt șofer de autobuz, eram pe traseul 35 barat. La ora 10:25 eram în stația Torcători cu autobuzul foarte aglomerat, iar un grup de rromi cu mulți saci enormi plini cu flori de tei a vrut să se urce, dar nu aveau unde cu sacii, așa că am închis ușile pentru a pleca, dar unul din ei a dat cu ceva dur în geamul lateral după ușa a doua, spărgând geamul. Am stat pe loc, am sunat de trei ori la 112, aveam un călător rănit ușor, zgâriat de cioburi. Poliția a venit pe la 10:50, timp în care rromii au dispărut. Pe la 11:25 a venit și echipa care a făcut poze și mi-a luat declarații, timp în care rromii trimiseseră iscoade pentru a vedea cum mai stă treabă. Vă spun că mi-a fost cam teamă, nimeni nu mă proteja, eram pe cont propriu, de la dispeceratul TCE îmi spuneau “descurcă-te, ce să-ți fac eu”, așa că mulțumesc celui de sus că am scăpat.”, ne-a povestit șoferul autobuzului.

Poliția confirmă incidentul și spune că a fost deschis dosar penal. Reprezentanții Poliției Prahova spun că din primele cercetări reiese că șoferul le-a explicat scandalagiilor că nu au loc să urce în autobuz, fiind aglomerat, iar aceștia au rămas în stație, însă, în momentul în care autobuzul s-a pus în mișcare unul dintre rromi ar fi dat cu pumnul într-un geam lateral de pe partea dreaptă, care s-a spart. Se pare că nicio persoană nu a acuzat totuși că a fost rănită, iar polițiștii vor verifica imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here