fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Scandal într-un autobuz din Ploiești. Șoferul a cerut ajutorul Poliției Locale

Citește Și

- Reclamă -

Două familii au făcut scandal într-un autobuz din Ploiești, după ce s-au luat la ceartă și s-au îmbrâncit. Șoferul a cerut ajutorul Poliției Locale.

Incidentul s-a petrecut marți noapte, în jurul orei 22.30, când polițiștii locali din Ploiești au fost solicitați de șoferul unui autobuz de pe traseul 30 să intervină.

Scandalul a pornit de la două fete, una de 22 de ani și cealaltă de 15 ani, ambele din Ploiești, care s-au luat la ceartă. Erau însoțite și de alți membrii ai familiei și așa a pornit un adevărat scandal, cu țipete și îmbrânceli.

- Reclamă -

Șoferul autobuzului, aflat pe Șoseaua Nordului, a sunat la Poliția Locală pentru a interveni să aplaneze conflictul.

Polițiștii locali le-au identificat pe numitele S.L., în vârstă de 22 de ani, respectiv D.G., de 15 ani, ambele cu domiciliul în Ploiești, care au manifestat un comportament agresiv față de alte persoane aflate în autobuz, una dintre acestea dorind să depună plângere împotriva celor două tinere.”, a transmis Poliția Locală într-un comunicat.

Persoanele implicate în scandal au fost duse de polițiștii locali la Secția nr. 2 Poliție Ploiești care a preluat cercetările. Una dintre fete a fost amendată în baza Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice.

- Reclamă -

Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte și recomandă cetățenilor să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, pe adresa de e-mail [email protected] sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.”, se mai arată în comunicat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...