Scandal într-un complex comercial din centrul Ploieștiului, marți seară, 16 martie. Doi bărbați au avut o altercație în urma căreia unul dintre ei l-a tăiat pe celălalt la mână. Potrivit unor surse, scandalul s-a petrecut în interiorul complexului comercial Winmarkt (fostul magazin Omnia).

Potrivit Poliției Prahova, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 1 Ploiești au fost sesizați cu privire la altercația dintre doi tineri, de 20 de ani, respectiv 22 de ani.

“La data de 16 martie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că într-un complex din zona centrală are loc o altercație între două persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor legale în consecință. Din cercetări a rezultat faptul că cele două persoane s-au agresat fizic, unul dintre bărbați rănindu-l superficial pe cel de-al doilea cu un obiect ascuțit în zona mâinii. La fața locului, un echipaj al ambulanței a acordat îngrijiri medicale acestuia, fără a necesita internare.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

Reprezentanții IPJ Prahova au mai precizat că cei doi bărbați au fost amendați cu câte 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată, polițiștii au deschis și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here