Primarul comunei Lapoș, Dumitru Țîrlea, ar fi fost amenințat de un consilier local pe stradă, în apropierea sediului primăriei. 

Țîrlea este primar PNL, iar consilierul local, Marius Udrea, este social-democrat.

Acesta din urmă l-ar fi agresat verbal și l-ar fi înjurat pe primarul comunei, la câțiva pași de sediul primăriei, la scenă asistând mai mulți martori.

Primarul a făcut plângere la Poliție, astfel că a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

3 COMENTARII

  1. Este adevarat, toata lumea stie ca urmasii lui Iliescu, Nastase, Dragnea din localitate vor sa puna mana pe conducerea comunei Lapos. Vor ca epoca comuniștilor, Burlaca, paduraru Ivan și alți sa va conduca din nou. Sa le fiti iar slugi, aduceti-va aminte de acele timpuri. Cand neamurile ăstora își băteau joc de oamenii din comuna noastra.

  2. Foarte urat din partea lui Marin Udrea. A facut un gest iresponsabil si necugetat. Sa se duca la puscarie pentru ce a făcut. A facut ultraj, infractiune deosebit de grava. Daca eram in locul domnului primar ii ceream daune. El nu a fost și nici nu va fi niciodată ceea ce și dorește. El de patru ani face numai ilegalități. Evaziune. Lucreaza ca electrician. Cat impozit pe profit plateste??? De unde are bani ca si-a schimbat 6 masini? Din evaziune, aviz organelor de cercetare penală!

  3. Dragilor, nu merge asa. Nu merge! Cine nu vrea nu stie adevarul. Niste batrani vor să preia puterea în Lapoș. Nu faceti nimic. Parerea unui om venit în comuna, revenit de fapt. Nu faceti decat sa va chinuiți batranetile. Biserica va asteaptă. Pe Târlea il asteapta un nou mandat de primar. Omul cunoaște administrație. Merita și e bun! Despre voi, cei care injurati ca la usa cortului, rusine sa aveti. Iar tu…
    Niciodata nu ai Sa vezi ce visezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here