Un bărbat care nu avea voie să se apropie de fosta iubită, având ordin de protecție în acest sens, a fost reținut, după ce a făcut scandal la domiciliul acesteia, sâmbătă seara. 

Femeia din Valea Călugărească a anunțat poliția abia duminică seară, după ce, cu o zi înainte, fostul iubit, împotriva căruia obținuse ordin de protecție, venise la ea acasă cu scandal. Individul a fost reținut.

“La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați de către o femeie din comuna Valea Călugărescă, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Ploiești la data de 1 octombrie a.c..

În fapt, la data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 22.50, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei concubine și ar fi provocat scandal lovindu-i cu piciorul ușa de acces în locuință. Totodată la aceeași dată ar fi contactat-o telefonic, provocându-i o stare de temere.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, prin sentința civilă emisă de Judecătoria Ploiești, au fost stabilite obligațiile, ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri față de fosta sa concubină, precum și de domiciliul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe Judecătoria Ploiești, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive”, a transmis IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here