fbpx
joi, octombrie 5, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

Scandal monstru în Consiliul Local pe tema terenului pe care se dorește construirea noului spital – VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Scandal monstru în ședința de Consiliu Local de astăzi pe tema terenului pe care se vrea construirea Spitalului Municipal de Urgență Ploiești. Proiectul privind preluarea imobilului din domeniul MApN în domeniul public al Municipiului Ploiești, spațiu în care municipalitatea dorește să construiască viitorul Spital Municipal Urgență Ploiești, a creat adevărate tensiuni în rândul aleșilor lolcali. asta pentru că social-democrații ploieşteni au cerut din start prorograrea respectivului proiect pe motiv că în acesta sunt menționate anumite clauze foarte drastice pe care există posibilitatea ca Primăria Municipiului Ploiești să nu le poată respecta.

Printre cele numărate de consilierii locali PSD se numără faptul că municipalitatea este obligată să ofere „80 de unități locative, cu obligația de a realiza cel putin 20 de apartamente în termen de 5 ani”.

- Reclamă -

În cazul în care Primăria Ploiești nu îndeplinea obiectivul de a termina lucrările la Spitalul Municipal de Urgență Ploiești în termenul dat, terenul împreună cu lucrările care s-ar fi realizat pe respectivul imobil ar fi revenit de drept în patrimoniul MApN.

Totodată, viceprimarul Municipiului Ploiești, George Pană, a precizat că în proiect există și anumite lacune în ceea ce privește adresa exactă a imobilului pe care MApN dorește să îl ofere municipalității.

Observând că social-democrații refuză să voteze acest proiect de hotărâre, consilierul local George Sârbu l-a acuzat pe social-democratul Ștefan Dănescu că a făcut tot posibilul pentru ca proiectul de HCL care privea „aprobarea dezmembrării în trei loturi a imobilului – teren, cu numărul cadastral 143082, situat în tarlaua T12 A170” să fie votat. Ba mai mult, Sârbu a susținut că social-democrații le-a sugerat să voteze proiectul mai sus menționat pentru ca proiectul privind acordarea subvenției la TCE Ploiești să fie la rândul lui validat.

- Reclamă -

Într-un final, după lungi scandaluri, proiectul nu a trecut, iar primarul Adrian Dobre a părăsit nervos sala de ședințe.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...