Un scandal monstru  a avut loc joi dimineață între primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea. Conform surselor Ziarului Incomod, edilul sef al orașului a ieșit nervos din biroul viceprimarului Ganea, trântind ușa. Se pare că motivul scandalului l-a reprezentat activitatea de la Direcția Tehnic Investiții.

Întrebat despre acest incident, viceprimarul Ganea s-a rezumat în a spune doar că “ A fost o discuție normală între doi bărbăți. Nu am ce să comentez”.

Nu este pentru prima oară când Direcția Tehnic Investiția a reprezentat motivul unor atacuri dure ale viceprimarului Ganea.

 Edilul a reacționat dur, susținând că Eugen Prună, consilierul personal al primarului Dobre, se implică în activitate mai multor direcții din subordinea Primăriei Ploiești, printre care și DTI.

Acest domn Prună pare să fie primarul Ploieştiului. În fiecare zi, eu şi colegii mei consilieri aflăm că domnul Prună Eugen a intervenit în diferite direcţii din Primărie unde ba solicită aprobări sau anulări, ba stabileşte dumnealui ce să se semneze şi când. Asistăm la un circ pe banii ploieştenilor, dar şi la o absenţă totală a primarului Dobre! Pentru ploieşteni, ar fi bine să se afle cine conduce cu adevărat oraşul, pentru ca oamenii să ştie că votul lor s-a dus într-o altă direcţie decât cea stabilită la urne. Până la urmă, în cazul unor nereguli, cine va răspunde? Domnul Prună? Aşa ar fi normal, însă legea nu prevede ca răspunderea să pice pe consilierul primarului.

Nouă, grupului PSD-ALDE, acest tandem Dobre-Prună ni se pare periculos şi deloc în beneficiul ploieştenilor. Eu voi face tot ce îmi va sta în putere să scot la lumină neregulile acestea şi ii am alături pe colegii mei consilieri care vor fi atenţi la tot ce se va semna pe ascuns şi la orice intervenţie neoportună a altor persoane decât primarul Dobre.”, a declarat Cristi Ganea, viceprimarul Ploieştiului, în urmă cu câteva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here