Sursa foto Facebook

Scandal monstru la Direcția de Urbanism a Primăriei Ploiești, unde directorul Cristina Herția (foto) a țipat la un funcționar al serviciului că-l va concedia chiar și fără motiv! Martori la tot incidentul au fost și alți funcționari care spun că șefa de la Urbanism, adusă în funcție de consilierul Eugen Prună cu acordul city managerului Teodora Marin, vrea să-i dea afară pe funcționarii care nu-i ascultă ordinele.

Se pare că în această situație sunt 3-4 funcționari care nu percutează la ordinele lui Herția și sunt vânați la propriu, urmăriți chiar și atunci când se duc la toaletă sau să mănânce, pentru a fi prinși pe pas greșit și concediați.

Martorii spun că astăzi Cristina Herția a urlat la un funcționar că va pleca, că va fi dat afară doar pentru că așa vrea ea, dar și Teodora Marin.

2 COMENTARII

  1. Totul este o minciuna ,nimic nu este adevarat este o poveste inventata de doua persoane care nu au ce cauta in administratia publica,fac de rusine pe toti functionarii publici, directoarea nu urmareste pe nimeni,este un om integru cu care se poate lucra corect si care nu accepta minciunile lor,si multumim consiliesierului si dnei. Teodora Marin pentru alegerea facuta.Ploiestiul are in sfarsit un arhitect care depune toate eforturile sa faca ceva bun pentru acest oras dar si incomod pentru cei doi. Este totul o minciuna ca aceasta sa plece si ei sa faca ce au facut si pana acum NIMIC la serviciu decat sa urmareasca ei pe toti sa se foloseasca de orice prilej sa minta in dorinta de sefie , ei pleaca cand vor, vin cand vor, dand inca odata dovada de bun simt si lipsa de respect pentru colegi si chiar conducerea institutiei. Noi martorii o sa fim alaturi de arhitecta si vom termina cu minciunile si intrigele ce pensista de ani buni datorita lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here