Polițiștii ploieșteni au intervenit, marți, în jurul orei 11.00, într-un conflict izbucnit între doi bărbați, într-un autobuz care circula pe traseul 44. 

Potrivit unor surse, cei doi au avut un conflict verbal din cauză că unul dintre ei nu purta masca așa cum prevede procedura (pe nas și gură). 

Polițiștii de la Secția 2 Ploiești au intervenit în baza unui apel primit de la un călător.

În urma controlului, aceștia au descoperit că unul dintre bărbați avea asupra lui un cuțit. 

“La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești s-au deplasat pe strada Malu Roșu din municipiu, în urma unui apel al unui bărbat care sesiza faptul că are loc un conflict verbal între călătorii unui autobuz.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în timp ce se aflau în autobuz, pe fondul unei discuții în contradictoriu a izbucnit un conflict verbal între doi bărbați din municipiul Ploiești.

Cu ocazia controlului corporal al celor doi, asupra unuia dintre ei a fost găsit un obiect tăietor înțepător, care a fost ridicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here