Update: Potrivit unor surse, bărbații implicați în scandal sunt rude cu cei care au fost vizați, vineri dimineață, de percheziții într-un dosar de lovire și violare de domiciliu.

DETALII AICI: UPDATE: Percheziții după o bătaie la un hostel în Ploiești. Săbii, topoare și un pistol găsite de polițiști

Mai mulți bărbați au avut un conflict, pe stradă, vineri, în jurul orei 16.45, în zona supermarketurilor de lângă Gara de Sud.

Potrivit IPJ Prahova, cei implicați nu s-au lovit, însă au avut un conflict verbal.

Persoanele în cauză au fost duse la Secția 4, pentru audieri.

“La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în zona de sud a municipiului ar avea loc un conflict verbal între mai mulți bărbați.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde a aplanat conflictul, din primele verificări rezultând că persoanele în cauză nu s-au agresat fizic. Acestea au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierilor.

La acest moment, se efectuează verificări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here