Bogdan Bănică, președintele sindicatului polițiștilor DECUS, l-a atact virulent pe ministrul Afacerilor Interne. Sindicalistul susține că polițiștii nu au primit instructajul obligatoriu privind controalele la măști. 

Potrivit noilor reglementări, măștile textile nu mai fac parte din categoria măștilor permise în contextul pandemiei. Este obligatorie purtarea măștilor medicale (cele obișnuite care se găsesc în farmacii) sau FFP 2. Sindicalistul susține că polițiștii nu au fost instruiți în acest sens, așa cum prevede regulamentul.

“MINȚI, Domnule Ministru!

Și nu pot asista impasibil la felul cum, fără nicio remușcare, minți întreaga națiune.

În cursul zilei de astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, onor Lucian Bode, a exclamat incisiv faptul că polițiștii au fost instruiți cu privire la diferențele dintre măștile textile și cele agreate în momentul de față de legiuitor.

Nu cred că nefericitul este dezinformat, întrucât era destul de bine pregătit în sacoșă cu grafice, situații și analize, astfel încât afirm, având proprietatea termenilor, că Bode A MINȚIT, în perfectă cunoștință de cauză: polițiștii și polițiștii de frontieră NU au fost niciun minut instruiți cu privire la tipurile de măști, astfel încât să poată aplica legea. Pe Bode cine îl trage la răspundere pentru dezinformarea CU INTENȚIE a populației?!

Minți, domnule Bode! Așa cum ne-ai mințit pe noi, polițiștii, minți acum întreaga populație a acestei țări, cu infatuare, aroganță și cinism.

Minți cum respiri, domnule Bode!

Cred că este timpul ca și societatea civilă să îl sancționeze pentru nemernicia minciunilor aruncate în spațiul public, creând un cadru de pseudolegalitate a acțiunilor impuse subalternilor!

AI MINȚIT, Domnule Ministru! Ca un pungaș ordinar.

Art. 404 din Codul Penal: Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Bogdan Bănică

Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS”, se arată în postarea lui Bogdan Bănică.

Disclaimer:

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

Având în vedere aceste aspecte, redactorii Incomod au libertatea de a selecta subiectele considerate a fi de interes general pentru cititori, în scopul informării asupra unor măsuri luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, fără a fi condiționați de accesarea fondurilor guvernamentale alocate campaniilor de informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here