UPDATE Poliția Prahova a emis următorul comunicat:

“Urmare a apariției în spațiul public a unui articol ce descrie un conflict între mai multe persoane ce ar fi avut loc azi pe o stradă din municipiul Ploiești, comunicăm următoarele:

Din verificări s-a constatat faptul că, la data de 2 septembrie a.c., pe raza secției nr.2 de Politie Ploiești, ar fi avut loc un conflict între mai multe persoane, pe motivul unor neînțelegeri, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Azi, 8 septembrie a.c., polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului, nefiind identificate grupuri de persoane care să provoace scandal.

Totodată au fost verificate la domiciliu și persoanele implicate în conflictul mai sus menționat,  fără a fi constatate probleme.

În scopul menținerii ordinii și siguranței publice, gestionării și monitorizării în mod eficient a stării conflictuale create, cât și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale,  zonele unde locuiesc persoanele implicate în conflict sunt monitorizate de către polițiști.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

Zeci de persoane s-au adunat în centrul Ploieștiului și pare că pun la cale un adevărat război între mai multe familii de etnie rromă. Unul dintre participanți ne-a spus că este vorba despre “mai multe familii de zavragii care au o problemă cu familia unui spoitor”. Aproximativ 20 de persoane s-au adunat pe strada C. D. Gherea, iar alte aproximativ 30 s-au grupat în spatele blocurilor respective și, potrivit surselor noastre, urmează să meargă peste un bărbat cu intenția de a-l omorî în bătaie.

Tot scandalul ar fi pornit de la o femeie care a făcut în trecut un copil cu un spoitor, iar în prezent nu mai este într-o relație cu acesta, ci cu un bărbat din neamul zavragiilor. Bărbatul părăsit ar fi pus o poză pe facebook cu fosta sa iubită și cu copilul pe care îl au împreună, astfel că mai mulți zavragii au mers să-i ceară socoteală zilele trecute, tăindu-l la mâini și la picioare.

Sursele noastre mai spun că spoitorul a depus reclamație la poliție pe care refuză să și-o retragă, acesta ar fi motivul pentru care bărbații din neamul zavragiilor s-ar fi strâns miercuri seară în centrul Ploieștiului, cu intenția de a merge peste spoitor acasă să-l omoare în bătaie pentru că nu renunță la acuzații.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here