smart
O ambulanță a fost avariată, duminică seara, de o persoană care a aruncat cu un bolovan în parbriz. Gestul revoltător a fost comis pe fondul scandalului pe care l-a făcut un grup numeros de romi, după ce o rudă a murit de covid. A fost nevoie de intervenția mascaților. 

Ambulanța avariată era nouă, iar fapta individului scoate mașina din uz pentru o perioadă, într-o vreme în care Serviciul Județen de Ambulanță este suprasolicitat.  

În urma conflictului de duminică seara, din curtea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, o autoutilitară a Serviciului Județean de Ambulanță Prahova a fost avariată și va fi scoasă din uz o perioadă.

Parbrizul a fost spart cu un bolovan aruncat de unul dintre bărbații care au participat la conflict. Este o ambulanță nouă, care va intra in service pentru câteva zile. Este asigurată, dar nu valoarea pagubei contează acum, ci faptul că o autoutilitară este trasă pe dreapta acum când este atât de mare nevoie de ele“, spun reprezentanții SAJ Prahova.

Directorul SAJ Prahova, dr. Mădălin Ipatie, a precizat că va depune plângere la poliție împotriva celor care au vandalizat autoutilitara SAJ. Acesta a precizat că un este pentru prima dată când se confruntă cu astfel de persoane care se răzbună în mod nejustificat pe o mașină de ambulanță.

Șeful SAJ Prahova a menționat faptul că la momentul în care autoutilitara a fost atacată cu bolovani, în mașină nu se aflau nici șoferul și nici asistenta și astfel nimeni nu a fost rănit.

Ambulanța vandalizată  făcea partea dintr-un lot de autoutilitare primite de SAJ în urmă cu nici doi ani.

Duminică seară, un grup mare de romi s-a manifestat violent, după ce un bărbat de 54 de ani, rudă cu persoanele în cauză, a murit de covid la ATI.

A fost nevoie de intervenția mascaților și a mai multor echipe de jandarmi pentru a-i potoli.

DETALII AICI: “Mascații” au intervenit la “Județean”! Mai mulți romi au făcut scandal în fața spitalului!

Foto: Ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here